Νέο Παράρτημα “TALIAKOU”

2 Ιουνίου 2024

Νέο Παράρτημα “TALIAKOU”

Με μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε το νέο μας Παράρτημα στην οδό Ηλέκτρας 52, Καλλιθέα.

Μία σύντομη αναφορά στην πορεία του σχολείου μας στα 36 χρόνια λειτουργίας του:

Πίσω στο 1988, η κυρία Λίλυ Ταλιακού κάνει την έναρξη αυτής της επιτυχημένης πορείας, ανοίγοντας το πρώτο μας σχολείο στην οδό Μεγίστης με μόλις 3 αίθουσες διδασκαλίας. Η επιτυχία, ήδη άρχισε να κάνει τα πρώτα της βήματα. Τα πρώτα αποτελέσματα, η εμπιστοσύνη των γονέων και η αγάπη των παιδιών, δημιούργησε την ανάγκη, την αμέσως επόμενη χρονιά, για επιπλέον προσωπικό καθώς και επιπλέον χώρο ακριβώς απέναντι με άλλες τέσσερις αίθουσες.

Το 1995 αρχίζει το όνειρο ενός δικού μας κτιρίου που θα πληρούσε τις ανάγκες μας και τη φιλοσοφία μας, για ένα σύγχρονο περιβάλλον μάθησης. Μπαίνουν έτσι τα θεμέλια και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα το 1996, όταν και μεταφερόμαστε στο δικό μας κτίριο στην οδό Σπάρτης.

Το πρώτο παράρτημα δημιουργείται το 2005 στην οδό Ανδρομάχης, με τη διεύθυνση στα χέρια της κυρίας Πένυς Ταλιακού.

Το 2010, η κυρία Πένυ Ταλιακού αναλαμβάνει σταδιακά την διοίκηση και των δύο σχολείων, πάντα με τη στήριξη και τις συμβουλές της κυρίας Λίλυ Ταλιακού στη λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Το 2016, περνάμε την αξιολόγηση του QLS (Quality Language Schools) και γινόμαστε μέλη αυτού του δικτύου. Και αυτός ένας πολύ σημαντικός σταθμός για το σχολείο μας με εξαιρετικά οφέλη για τους μαθητές μας, όπως μοναδικά προγράμματα, εκπαιδεύσεις προσωπικού και άλλα πολλά. Επιπλέον γινόμαστε και εμείς επίσημο εξεταστικό κέντρο του Cambridge, του πλέον αξιόπιστου εξεταστικού φορέα στην Αγγλική γλώσσα. Οι μαθητές μας λοιπόν έχουν το προνόμιο να δίνουν εξετάσεις στις αίθουσες που διδάσκονται, μειώνοντας έτσι την αγωνία τους.

Το 2019 υπογράφουμε τη συνεργασία μας με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης εκπαίδευσης Διακρότημα. Ξεκινάμε να προσφέρουμε σχολική Μελέτη Δημοτικού και Γυμνασίου, Προετοιμασία για τις εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα Γυμνάσια καθώς και Φροντιστηριακά μαθήματα Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ. Το στοίχημα που βάλαμε πετυχαίνει και βρισκόμαστε στο σήμερα, που η ανάγκη για έναν μεγαλύτερο χώρο, μας οδηγεί να μεταφέρουμε εδώ, στην οδό Ηλέκτρας 52, το παράρτημα μας, σε ένα ακόμα χώρο που φτιάξαμε με πολύ μεράκι, με σύγχρονη αισθητική και οπτικοακουστικά μέσα που θα εξυπηρετήσουν το στόχο μας για άριστες υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Σήμερα, λοιπόν, εργαζόμαστε με 20 αίθουσες διδασκαλίας συνολικά και 35 άτομα προσωπικό. Είμαστε ένας ολοκληρωμένος εκπαιδευτικός οργανισμός και σημείο αναφοράς στην Καλλιθέα.

Στηρίξαμε την επιτυχία μας στην επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και στις μακροχρόνιες συνεργασίες. Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες που στήριξαν την πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια και συνέβαλλαν καθοριστικά στην επιτυχία αυτή. Είμαστε ευγνώμονες για τις προσπάθειες όλων των συνεργατών και αισθανόμαστε ευλογημένοι. Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερες επιλογές προσωπικού όλα αυτά τα χρόνια. Ο κάθε ένας αγάπησε την επιχείρησή μας, ταυτίστηκε με το όραμά μας για άριστη ποιότητα εκπαίδευσης και αφιερώθηκε στην ανάπτυξη του σχολείου μας, φροντίζοντας τον κάθε μαθητή ξεχωριστά και εξυπηρετώντας τον κάθε γονέα.

Σας περιμένουμε και εσάς, να μπείτε στην ομάδα TALIAKOU και τα χρόνια εκμάθησης ξένων γλωσσών να είναι ένα μοναδικό ταξίδι στη γνώση και μία γλυκιά ανάμνηση, όταν ολοκληρώσετε τη φοίτησή σας κοντά μας.

Από τη Διεύθυνση

Μπες και εσύ στην παρέα μας!

Είμαστε κοντά σας!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

210 9514450
Κατηγορίες
Μετάβαση στο περιεχόμενο