Σχόλια

 • Όταν είχα πρωτοέρθει στο φροντιστήριο TALIAKOU (B senior) οι γνώσεις μου στα αγγλικά ήταν ελάχιστες, αλλά, χάρη στην “ψαγμένη” μέθοδο εκμάθησης της γλώσσας, κατάφερα και με το παραπάνω να καλύψω τα κενά μου. Το αγαπημένο μου κομμάτι είναι οι εκδηλώσεις που κάνουμε (τραγούδια, χοροί, θεατρικά) και ότι μέσω αυτών μαθαίνουμε τη γλώσσα ενώ διασκεδάζουμε με την ψυχή μας.

  — Νικόλας Χ. – µαθητής τάξης F.C.E. (2012-13)

  Όταν ήρθε η ώρα να ξεκινήσει η κόρη μου Αγγλικά, επισκέφθηκα αρκετά φροντιστήρια της γειτονιάς.
  Είδα τους χώρους, συζήτησα για τον τρόπο διδασκαλίας και φυσικά τις τιμές. Είδα και άκουσα πολλά. Σε κάποιο συγκεκριμένο ούτε είδα, ούτε άκουσα τίποτα, γιατί η γραμματέας που ήταν εκείνη την ώρα εκεί, δεν είχε και πολύ όρεξη…!!!
  Οι λόγοι που με έκαναν να επιλέξω το φροντιστήριο της κυρίας Ταλιακού, αν και δεν ήταν και το φθηνότερο, τουλάχιστον τότε που είχα ελέγξει το ύψος των διδάκτρων, είναι:
  Οι αίθουσες διδασκαλίας και οι χώροι του φροντιστηρίου ήταν πολύ καθαροί, προσεγμένοι και όμορφα διακοσμημένοι.
  Όλες οι αίθουσες διέθεταν διαδραστικούς πίνακες, πολύ σημαντικό εργαλείο για την καλύτερη διδασκαλία στη σύγχρονη εποχή.
  Η γραμματέας του φροντιστηρίου, που πριν το επισκεφθώ είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο, θυμόταν το όνομα της κόρης μου, που τυχαία είχε ακούσει ενώ συζητούσαμε. Το αναφέρω αυτό, γιατί με έκανε να αισθανθώ ότι σ’αυτό το φροντιστήριο ασχολούνται με το κάθε παιδί και με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Ακόμα απορώ πώς αυτή η κυρία μπορεί και θυμάται τα ονόματα τόσων παιδιών…
  Αυτό το φροντιστήριο ήταν και η επιλογή της κόρης μου, έχοντας βέβαια αυτή τα δικά της κριτήρια, που δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς, αλλά εμπιστεύθηκα το αλάνθαστο ένστικτο των παιδιών!!
  Όμως, το πιο σημαντικό από όλα τα παραπάνω και κάτι που έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην επιλογή μου, ήταν η συζήτηση που έκανα με την ίδια την κυρία Ταλιακού. Δεν βιαζόταν, μου διέθεσε όση ώρα χρειάστηκε, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου, έλυσε όλες τις απορίες μου. Ξεφεύγοντας μερικές φορές και σε γενικότερη ακαδημαϊκή συζήτηση, αισθάνθηκα ότι οι απόψεις μας περί διδασκαλίας και άλλων σχετικών θεμάτων συμπίπτουν.

  Ύστερα από τρία (3) χρόνια φοίτησης της κόρης μου στο συγκεκριμένο φροντιστήριο, οι αρχικές μου εντυπώσεις δεν έχουν αλλάξει στο παραμικρό. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και οι δύο οι δασκάλες με τις οποίες έχω έρθει σε επαφή μέχρι τώρα είναι εξαιρετικές.

  Συνιστώ ανεπιφύλακτα το φροντιστήριο της κυρίας Ταλιακού.

  — Σοφία Ψ. – μαμά της Χρυσάνθης (τάξη A senior 2012-2013)

  Ο λόγος που επέλεξα αυτό το φροντιστήριο είναι γιατί είχα ακούσει πολύ καλά λόγια από πολλούς γονείς και τα παιδιά τους, τα οποία είναι πολύ ευχαριστημένα. Το μάθημα γίνεται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με σύγχρονο τρόπο και από καθηγητές οι οποίοι κατανοούν απόλυτα τα παιδιά και πραγματικά τα βοηθούν. Δίνουν επίσης πολύ μεγάλη σημασία στην ψυχολογία των παιδιών και υπολογίζουν την γνώμη τους, πράγμα το οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό για να λειτουργούν σωστά ως ομάδα στην τάξη και να βελτιώνουν την απόδοσή τους.

  Το παιδί μου είναι πολύ ευχαριστημένο και ενώ σε άλλα φροντιστήρια, που παρακολουθήσαμε μαθήματα, δεν ήθελε να πηγαίνει, εδώ έρχεται με μεγάλη χαρά και συνεχώς βελτιώνεται.
  Ένα άλλο πράγμα που μου αρέσει εδώ, είναι ότι οι καθηγητές είναι πάντα ειλικρινείς σε σχέση με την απόδοση των μαθητών και αυτό σε βοηθάει σαν γονιό να ξέρεις πού υστερεί το παιδί σου και να μπορείς να το βοηθήσεις. Δηλαδή δεν σου «χαϊδεύουν τα αφτιά» όπως γίνεται σε άλλα φροντιστήρια και έτσι γνωρίζεις ακριβώς το επίπεδο του παιδιού σου.
  Τέλος, καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι, και όλοι αντιμετωπίζουμε οικονομικές δυσκολίες, οι τιμές εδώ είναι προσιτές σε όλους.»

  — Ελένη Κ. – μαμά του Νεκτάριου (τάξη C senior 2012- 2013)

  Σε ότι αφορά την εκπαίδευση των παιδιών μας, μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και όχι να χαϊδέψουμε τα αυτιά μας. Στα φροντιστήρια “Ταλιακού” ξέρουμε ότι τα παιδιά μας λαμβάνουν τις σωστές βάσεις και τελικά φτάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι ακριβώς συνέβη και με εμένα ως παλιός μαθητής της Αγγλικής και Ιταλικής γλώσσας στα φροντιστήρια “Ταλιακού”.»

  — Νίκος Κ. – μπαμπάς της Μελίνας (τάξη a-junior 2012-2013)

  Στα φροντιστήρια “Taliakou”, γνωρίσαμε την πραγματική και ουσιαστική μάθηση, διότι στο παρελθόν, σε προηγούμενο φροντιστήριο, αντιμετωπιζόμασταν μόνο σαν ετήσια συνδρομή. Η διεύθυνση, το διδακτικό και υπόλοιπο προσωπικό, πάντα με διακριτότητα, ενδιαφέρον και ουσιαστική αντιμετώπιση, αφουγκράστηκε τις ανησυχίες και τις απορίες που είχαμε σαν γονείς.

  Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το επίπεδο γνώσης που το φροντιστήριο παρέχει στο παιδί μου.

  — Μαρίνος Π. - μπαμπάς της Ηρώς (τάξη Α senior 2012-2013)

  «Έγραψα τα παιδιά µου στο φροντιστήριο “Taliakou” γιατί είχα ακούσει οτι είναι ένα πολύ καλό φροντιστήριο και µε πολύ καλές τιµές, πράγµα που αποδείχτηκε σωστό.

  Με τον καιρό η επίδοση των παιδιών µου γινόταν ολοένα και καλύτερη. Είµαι επίσης πολύ ευχαριστηµένη από τους καθηγητές γιατί, όχι µόνο ήθελαν την άριστη απόδοση των παιδιών µου αλλά και ήταν ψύχραιµοι και ευγενικοί.»

  — Άννα Ν. – µαµά του Μάριο και του Αντώνη (τάξη D senior και F.C.E. 2012-2013)
Μετάβαση στο περιεχόμενο