Νηπιακά Τμήματα

4 - 6 ετών
 • Χαρίστε τώρα ένα δώρο ζωής στο παιδί σας!

  Δώστε του τη δυνατότητα να μάθει αγγλικά μέσα από ιστορίες και παιχνίδι, όπως ακριβώς τη μητρική του γλώσσα!
 • Αγαπητοί γονείς,

  Η εισαγωγή των παιδιών στην αγγλική γλώσσα σε νεαρή ηλικία τα βοηθά να μάθουν τη γλώσσα με φυσικό τρόπο, όπως ακριβώς και τη μητρική τους γλώσσα.

  Tα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «TALIAKOU», σε συνεργασία με τον οργανισμό QLS (Quality in Language Services), πρωτοπορoύν για μία ακόμα φορά, με το Bilingual Life, ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 4 – 6 ετών.

  Η προσέγγισή μας στη μάθηση αναδεικνύει τη δημιουργικότητα, την κριτική σκέψη και τις κοινωνικές δεξιότητες των παιδιών καθώς μαθαίνουν Αγγλικά. Το πρόγραμμα Bilingual Life ενισχύει την αυτοπεποίθησή τους και τα βοηθά να αναπτύξουν δεξιότητες επικοινωνίας και καλή προφορά.

  Βασίζεται στην εκμάθηση Αγγλικών μέσω βίντεο κινουμένων σχεδίων, ιστοριών, τραγουδιών, κίνησης, και πολλές άλλες δραστηριότητες. Η εκμάθηση συνεχίζεται και στο σπίτι αφού τα παιδιά αποκτούν πρόσβαση στην πλατφόρμα εκμάθησης σε κάθε ηλεκτρονική συσκευή. Έτσι μπορείτε και εσείς, οι γονείς, να συμμετέχετε στη διαδικασία μάθησης του παιδιού αλλά και να παρακολουθείτε την πρόοδό του.

  Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα μπορείτε να δείτε το παιδί σας να κάνει πραγματική πρόοδο στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, να αναπτύσσει την αυτοπεποίθησή του και να διασκεδάζει τόσο κατά τη διάρκεια του προγράμματος, όσο και στο σπίτι.

 • nvimg
  nvimg
  nvimg
  nvimg
  nvimg
  nvimg
  nvimg
  nvimg
  nvimg
Μετάβαση στο περιεχόμενο